MEDVETNA VAL – framtidens ledarskap

Våld och droger i ungdomen, elitsoldat i Franska främlingslegionen, ambulanssjukvårdare, äventyrsfotograf, projektledare, föreläsare, författare och coach. Tonys gripande livsresa från destruktivitet till självmedvetenhet är en lika omtumlande som inspirerande upplevelse. Med en blandning av humor och allvar använder Tony sina egna erfarenheter för att belysa vikten av att ta ansvar för sin livsresa, såväl i arbetslivet som på det privata planet.

SAGT AV TONY:

”Det största och mest kostsamma hindret mot att öka sin självmedvetenhet och göra medvetna val är rädslan för förändring. En chef som inte accepterar förändringar hämmar personalens kreativitet. En arbetskollega som vill att allt ska vara som det alltid varit förorsakar låsningar i gruppdynamiken. Resultatet blir ofta röda siffror på sista raden. Och tittar vi lite längre fram, där Gig-ekonomin redan indikerar allt fler egenföretagare, kommer människor som inte välkomnar förändring  att hamna i arbetsmarknadens kylrum. Framtidens arbetskraft tar egna initiativ till utveckling och uppdatering genom att vårda ett speciellt mindset; att se livet som en kontinuerlig lärandeprocess. Sist men inte minst, om du inte kan göra medvetna val, det vill säga om du inte har tagit reda på vilken din drivkraft är, vem du är bakom dina roller, är risken stor att du fastnar i ett negativt mönster som drabbar dina närmaste i form av själslig smärta. I den kontexten skapar ökad självmedvetenhet och  medvetna val en känsla av äkta lycka.”

TONY ERBJUDER:

Tony delar med sig av verktyg och tekniker för att göra medvetna val. Deltagarna är välkomna att ställa frågor och skapa dialog under föreläsningens gång. Dragningen kompletteras med bilder och ljud för att aktivera flera sinnen. I samarbete med LovakAcademy jobbar Tony med långsiktiga utvecklingsprocesser för bolag som är i behov av att vända en negativ trend eller står inför en expanderande fas.

SAGT OM TONY SOM FÖRELÄSARE:

Stort tack för en fantastisk föreläsning som gav både allvar och skratt. Du har mycket att ge till personer inom näringslivet.
-Pia Akoral , M.Sc. (Chem. Eng.) Product Sales Manager, Tetra Pak Systems

Jag kan varmt rekommendera Tony Berglund som föreläsare. Han har förmågan att inspirera åhörarna tack vare sin personliga entusiasm och varma utstrålning!
– Pia Lundahl, Personalchef Stena Line Scandinavia AB

Måste säga att din föreläsning idag är en av de absolut bästa jag varit med om och du fick mig att fatta ett viktigt beslut idag. Tack!
– Aspirant, Polishögskolan

 

Fyll i formuläret om du vill boka en föreläsning.